Informatie over bezorging van onze kaarten

Je hebt een proefdruk of een pakket kaartjes besteld. Wanneer kan je je bestelling thuis verwachten? Op deze pagina vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes.

 

werkwijze

 

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier zelfs een track en trace-code van. Voor een proefdruk zonder extra afwerking kan de bezorging in Nederland er 2-3 dagen over doen. Heb je een kaart besteld met luxe afwerking duurt het 3-5 werkdagen. Dit geldt voor kaarten met foliedruk, hoogglans, houten kaartjes, stansvormen, kalkpapier en labelkaarten. 

 

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Die kan er in Nederland na verzending vanuit onze drukkerij 1-3 werkdagen over doen, als je gekozne hebt voor een standaard kaartje zonder luxe afwerking. Heb je gekozen voor een kaartje met luxe afwerking, is de productietijd en verzendtijd een dag langer.  Dit geldt voor kaarten met foliedruk, hoogglans, houten kaartjes, stansvormen, kalkpapier en labelkaarten.Deze informatie wordt op de pagina van je kaart en tijdens het bestelproces vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog in productie genomen en geleverd binnen 2-3 werkdagen voor standaard kaarten. Ook hiervoor geldt dat luxe kaarten een langere productietijd hebben. We zijn voor de verzending afhankelijk van onze bezorgdiensten.   Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan even contact met ons op.

 

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 3-4 werkdagen. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra.

Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2-4 werkdagen bezorgd. Kaartjes met folie, op hout en bijzondere vormen hebben 2 productiedagen dus dat duurt nog een dag langer. Je ontvangt hier een track en trace-code van. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

 

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.