Illustraties op maat | Fientje & Co

Illustraties op maat

Illustraties op maat

Unieke illustraties

Natuurlijk zoek je iets unieks, iets persoonlijks. Daarom werkt Hanneke samen met illustrator Irene Jelier. En dat is elke week weer een feestje! Samen bedenken we leuke nieuwe collecties. Zij tekent de mooiste illustraties met waterverf, potlood en digitaal. Deze verwerkt Hanneke vervolgens in vrolijke geboortekaartjes en mooie trouwkaarten. De kaartjes die je op onze site ziet, zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Zo krijg je echt een mooi uniek ontwerp. Naast standaard kaartjes ontwerpen we ook illustraties op maat voor jullie.

 

Hoe werkt het?

Via het contactformulier vraag je een maatwerk tekening aan. Beschrijf hier je ideeën hoe je het voor je ziet. Wij bekijken de aanvraag en je ontvangt van ons eerst een vrijblijvende prijsopgave. Ga je hiermee akkoord dan plannen we een datum in onze teken agenda. Op de afgesproken datum tekenen we het kaartje aan de hand van jullie foto's en ideetjes. We sturen dan vervolgens het resultaat naar jullie mailadres. Zijn jullie blij met de tekening(en), dan ontvangen jullie de factuur van Irene voor het tekenwerk. Na betaling van deze factuur zetten we de illustraties op een kaartje in je account op onze website, en je bewerkt en bestelt de kaartjes.

De prijs van de kaartjes komt dus bovenop de prijs van het tekenwerk. De illustraties zelf blijven ons eigendom en je kunt alleen maatwerk bestellen als je ook van plan bent om de kaarten via ons te bestellen. Naast kaartjes kunnen we er ook andere producten mee maken voor je, zoals een mooi raambord, posters, traktatie labels en stickers. De tekeningen worden zoveel mogelijk nagemaakt van de foto's, maar hebben altijd een eigen interpretatie van de illustrator.

 

Prijzen maatwerk

Een illustratie of kaartje op maat is persoonlijk en uniek. Het is moeilijk om hiervoor een vaste prijs aan te geven. Er zijn veel mogelijkheden voor maatwerktekeningen. Wil je bijvoorbeeld alleen een huisdier laten tekenen en deze in een bestaand kaartje zetten, of wil je je hele gezin na laten tekenen? Stuur ons geheel vrijblijvend je wensen en je ontvangt vooraf een totaal prijs van het maatwerk, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Trouwkaart maatwerk

Vanaf nu is het ook mogelijk om een maatwerk trouwkaart te laten tekenen. Kies bijvoorbeeld voor een illustratie van de trouwlocatie die je terug laat komen in het drukwerk van jullie bruiloft.. Zo krijg je echt een unieke trouwkaart. Bekijk hier een voorbeeld van een trouwkaarten set die we al hebben ontworpen. Dit kunnen we voor elke locatie maken. Daarnaast tekenen we ook andere dingen, als jullie bruiloft een thema heeft is dit leuk om terug te laten komen. Lees hier meer info over trouwkaarten laten ontwerpen.

 

Illustraties op maat

 

Kleine aanpassingen

Wil je een illustratie meer laten lijken op jullie eigen kindje? Dat kan natuurlijk. Je kunt hierbij kiezen uit 2 mogelijkheden. Je kunt alleen een hoofdje aan laten passen op een bestaande illustratie aan de hand van jullie foto's. Maar je kunt ook je eigen kindje of alleen een huisdier na laten tekenen. Dan zetten we deze nieuwe illustratie in het kaartje wat je hebt opgeslagen in je account. Voor meer informatie over prijzen neem contact met ons op.

 

Illustraties op maat

 

Maar wist je dat we ook een grote collectie handgetekende kaartjes hebben? In onze editor kan je zelf de kaartjes bewerken en aanpassen. Zo kan je unieke kaartjes maken met onze mooie illustraties. En vaak kunnen we je al helpen met kleine aanpassingen. Neem daarom gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Lees meer over geboortekaartjes ontwerpen