Illustraties op maat | Fientje & Co

Illustraties op maat

Illustraties op maat

Illustraties op maat

Natuurlijk zoek je iets unieks, iets persoonlijks. Daarom werkt Hanneke samen met illustrator Irene Jelier. En dat is elke week weer een feestje! Samen bedenken we leuke nieuwe collecties. Zij tekent de mooiste illustraties met waterverf, potlood en digitaal. Deze verwerkt Hanneke vervolgens in vrolijke geboortekaartjes en mooie trouwkaarten. Vind je de stijl van onze getekende geboortekaartjes ook zo mooi, en wil je echt iets origineels? Wij ontwerpen ook illustraties op maat.

Prijzen maatwerk

Een illustratie of kaartje op maat is persoonlijk en uniek. Het is moeilijk om hiervoor een vaste prijs aan te geven. Er zijn veel mogelijkheden voor maatwerktekeningen. Ook maakt het een verschil of jullie gezin uit 2 kinderen bestaat of bijvoorbeeld 5. Stuur ons geheel vrijblijvend je wensen voor een tekening op maat via ons contactformulier. Als je je aanvraag hebt gedaan ontvang je vooraf een totaal prijs van de illustratie, zodat je weet waar je aan toe bent. Na akkoord zetten we een jullie in onze teken agenda en gaat Irene op deze dag tekenen voor jullie. Zijn jullie blij met het resultaat, dan wordt de tekening op een kaartje in jullie account gezet, en je bestelt de kaartjes vervolgens via onze website. Je ontvangt de tekening dus niet zelf.

De illustraties worden gemaakt in de aquarel stijl van onze getekende geboortekaartjes. De tekeningen worden zoveel mogelijk nagemaakt van de foto's, maar hebben altijd een eigen interpretatie van de illustrator. We tekenen overigens geen volwassenen meer. Geef je wensen voor een maatwerk tekening en stuur een berichtje via ons contactformulier of via info@fientje-en-co.nl

 

Agenda planning

 

Kleine aanpassingen

Wil je een illustratie meer laten lijken op jullie eigen kindje? Dat kan natuurlijk. Je kunt hierbij kiezen uit 2 mogelijkheden. Je kunt alleen een hoofdje aan laten passen op een bestaande illustratie aan de hand van jullie foto's. Maar je kunt ook je eigen kindje of alleen een huisdier na laten tekenen. Dan zetten we deze nieuwe illustratie in het kaartje wat je hebt opgeslagen in je account. Voor meer informatie over prijzen neem contact met ons op.

 

Illustraties op maat

Zomervakantie

Het is nog een beetje vroeg, maar wel handig om te weten. Illustrator Irene heeft vakantie tussen 13 juli en 20 augustus. In deze periode kunnen we geen maatwerk inplannen. Het gaat hier dus alleen om de getekende opdrachten op maat, de webshop blijft natuurlijk gewoon open gedurende de vakanties.