Illustraties op maat | Fientje & Co
Fientje & Co > Illustraties op maat | Fientje & Co

Illustraties op maat

Illustraties op maat

Originele illustraties speciaal ontworpen voor jou

Vind je de stijl van onze getekende geboortekaartjes ook zo mooi, en wil je echt iets origineels? Wij ontwerpen ook illustraties op maat. Een originele tekening die we maken aan de hand van jouw wensen. Zo komen we samen tot een mooi en uniek ontwerp wat je kunt gebruiken voor een geboortekaartje of trouwkaart.

Geboortekaartje op maat

Heb je zelf een leuk idee voor je geboortekaartje op maat, dan zit je hier goed! Onze illustrator Irene tekent heel graag, is creatief en een talent met potlood en waterverf. Geef je wensen door en zij maakt er een uniek kunstwerkje van. Heb je (huis)dieren die je op het kaartje wil, of lijkt het je leuk om de babykamer na te laten tekenen? Of wellicht heb je al oudere kindjes en wil je die bij de wieg zetten? Bijna alles is mogelijk, dus neem contact met ons op. Je kunt vrijblijvend je wensen doorgeven, dan hoor je van ons of dat geweldige idee van jou ook mogelijk is.

Wat kost een illustratie op maat?

Een illustratie op maat is persoonlijk en uniek. Het is moeilijk om hiervoor een vaste prijs aan te geven. Er zijn veel mogelijkheden voor maatwerktekeningen en verschillende technieken. Ook maakt het een verschil of jullie gezin uit 2 kinderen bestaat of bijvoorbeeld 5. Stuur ons geheel vrijblijvend je wensen voor een tekening op maat via onderstaand mailadres.

Als je je aanvraag hebt gedaan ontvang je vooraf een totaal prijs van de illustratie, zodat je weet waar je aan toe bent. Na akkoord gaat Irene tekenen voor jullie. 

De illustraties worden gemaakt in de stijl van onze getekende geboortekaartjes. Ze zijn getekend in aquarel en hebben vaak geen oogjes en mondjes. Wil je dit liever wel, geef dit dan duidelijk aan bij de aanvraag. De tekeningen worden zoveel mogelijk nagemaakt van de foto's, maar hebben altijd een eigen interpretatie van de illustrator.
 

Hoe vraag je een illustratie op maat aan?