Illustraties op maat | Fientje & Co
Fientje & Co > Illustraties op maat | Fientje & Co

Illustraties op maat

Illustraties op maat

Originele illustraties speciaal ontworpen voor jou

Wil je echt iets origineels? Wij ontwerpen ook illustraties op maat. Een originele illustratie die we maken aan de hand van jouw wensen. Zo komen we samen tot een mooi en uniek ontwerp wat je kunt gebruiken voor een geboortekaartje of trouwkaart.

Geboortekaartje op maat

Heb je zelf een leuk idee voor je geboortekaartje op maat, maar ben je niet handig met tekenen? Dan zit je hier goed! Onze illustrator Irene tekent heel graag, is creatief en een talent met potlood en waterverf. Geef je wensen door en zij maakt er een uniek kunstwerkje van. Heb je (huis)dieren die je op het kaartje wil, of lijkt het je leuk om de babykamer na te laten tekenen? Of wellicht heb je al oudere kindjes en wil je die bij de wieg zetten? Bijna alles is mogelijk, dus neem contact met ons op. Je kunt vrijblijvend je wensen doorgeven, dan hoor je van ons of dat geweldige idee van jou ook mogelijk is.

Wat kost een illustratie op maat?

Een illustratie op maat is persoonlijk en uniek. Het is moeilijk om hiervoor een vaste  prijs aan te geven. Er zijn veel mogelijkheden voor maatwerktekeningen en verschillende technieken. Stuur ons geheel vrijblijvend je wensen voor een tekening op maat.

Als je je aanvraag hebt gedaan ontvang je vooraf een totaal prijs van de illustratie, zodat je weet waar je aan toe bent. Na akkoord gaat Irene tekenen voor jullie. 

Wil je mensen of kinderen op je kaartje kan dat natuurlijk, maar ze worden niet frontaal getekend. Het tekenen van mensen is altijd een geheel eigen interpretatie van de illustrator en zal dus niet exact lijken. Of ze worden vanaf de rug getekend. Ze neemt natuurlijk wel de voornaamste uiterlijke kenmerken mee, zoals bijvoorbeeld blonde krullen of een bril. 
 

Hoe vraag je een illustratie op maat aan?

Stuur een aanvraag via het contactformulier of via info@fientje-en-co.nl. Schrijf hier je wensen voor een maatwerk illustratie. Wees hierin zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt op basis van de aanvraag een prijsopgave. Na akkoord van jullie gaan we aan de slag. Het tekenen van een illustratie op maat neemt ongeveer 2-3 weken in beslag.