Prijzen

Voordat je een kaartje bestelt is het natuurlijk fijn om te weten wat het gaat kosten! De prijs van onze kaartjes kan je berekenen met de calculator die bij iedere kaart staat. Klik hiervoor op je kaart naar keuze en aan de rechterkant komt een blokje met 'formaten en prijzen'. De prijzen van de kaartjes zijn inclusief drukkosten en btw. Bij een bestelling tot 20 stuks betaal je € 4,95 aan verzendkosten (brievenbuspakket), boven de 20 stuks is dit € 5,95 (standaardpakket).

Illustraties op maat

 

Proefdruk

Voor je eerste proefdruk betaal je bij een regulier kaartje maar € 1,-, voor speciale kaarten zoals foliekaartjes en houten kaartjes is dat € 2,50. Je ontvangt voor dat bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jou gekozen papiersoort met de envelop in kleur naar eigen keuze. Daarbij ontvang je ook een envelopje met papierstalen van de overige papiersoorten en stalen van alle envelopkleuren.
Wil je een volgende proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan de stuksprijs van de kaart. De exacte prijs daarvan kan je berekenen via de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje.

>> TIP Wil je de prijs van je kaarten laag houden, kies dan voor rechte hoeken, geen foliedruk en als papiersoort Coated karton (crescendo) of zijdeglans.

 

Prijzen pakket

De prijs voor een pakket kaartjes hangt af van veel verschillende zaken. Heb je een enkele kaart, of een dubbele? Wil je met ronde hoeken, of gedrukt op hout? Heb je folie bedrukking. Dit zijn allemaal dingen die de prijs beinvloeden. Op de productpagina van jullie kaart staat aan de rechterkant een kopje met prijzen. Hier kan je de prijzen vinden van de kaart. Heb je de kaart opgeslagen in je account, dan kan je deze ook makkelijk berekenen met de calculator die je ziet als je op je opgeslagen kaartje klikt.

Staffelkorting

Fientje & Co berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Ik hanteer deze staffelkorting op de volgende aantallen: 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs.

 

Enveloppen

Kleur envelop

Formaat

Per stuk

Witte enveloppen

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

€ 0,27 

Gekleurde enveloppen

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

€ 0,38 

Parelmoer, Goud,  Zilver, Transparant en Metallics

Alle formaten, met uitzondering van 8x5cm

vanaf € 0,53 

Gouden inlay enveloppen

Alleen voor 13x13cm en 12x18cm kaarten

€ 0,65 

Goudfolie enveloppen

Alleen voor 13x13 cm en 10x21cm kaarten

€ 0,68 

Bestel enveloppen >>

 

Sluitzegels

Soort

Prijs per vel (25 stuks)

Standaard sluitzegels

€ 6,50 

Luxe goudfolie sluitzegels

€ 6,50 

Bestel sluitzegels >>

 

Verzendkosten

Bij een bestelling tot 50 stuks kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland, België en Duitsland € 5,75 aan verzendkosten (brievenbuspakket). Vanaf 50 stuks is dat € 6,75 (standaard pakket).

 

Direct verzendservice

Locatie

Prijs per kaart
geboortepost

 

Binnen Nederland:

€ 1,57 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

 

Naar buitenland:

€ 2,23 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

 

Voor zware dubbele kaarten in het formaat 14x21 betaal je 1 postzegel extra in verband met het extra gewicht. Dit geldt ook voor kaarten met een pocketfold hoesje. De enveloppen met een gouden inlay kunnen ook net wat zwaarder zijn, dus weeg altijd je proefdruk vooraf, zodat je weet hoeveel postzegels je kaart nodig heeft.

Meer informatie over de verzendservice >>