Trouwkaart laten ontwerpen

Hebben jullie trouwplannen? Dan ben je vast ook al op zoek gegaan naar een mooie trouwkaart. Wil je echt iets unieks en persoonlijks, laat dan jullie trouwkaart ontwerpen door ons. Wij tekenen in een mooie aquarel stijl met zachte kleuren. Spreekt deze stijl je aan, dan kunnen we vast en zeker iets voor jullie betekenen.

Een veelgevraagde optie is een trouwlocatie tekenen. Vanaf 2024 is dit eindelijk mogelijk bij Fientje & Co. Jullie locatie kan dan terugkomen op diverse kaarten rond jullie bruiloft. Niet alleen op de trouwkaart zelf maar ook op de sluitzegels, de menukaart of de bedankkaartjes.  En het is natuurlijk ook heel mooi op een welkomstbord aan het begin van de locatie. Aan de hand van een foto’s maken wij er een mooie aquarel tekening van.

 

 

Hoe vraag je een trouwkaart op maat aan?

1. Via ons contactformulier kan je een aanvraag doen met een duidelijke uitleg hoe je jullie trouwkaart voor je ziet. Wil je naast de locatie nog meer persoonlijke dingen terug laten komen is dat altijd mogelijk. Let op: we tekenen geen personen, en je kunt alleen een trouwkaart op maat laten tekenen als je ook de kaarten bij ons gaat bestellen. We leveren dus geen losse digitale illustraties.

2. Wij bekijken de aanvraag en aan de hand van jullie wensen maken we een vrijblijvende prijsopgave. Ga je hiermee akkoord dan plannen we een datum in onze tekenagenda. Op deze dag gaan we voor jullie de tekeningen maken.

3. Voor locaties tekenen hebben we een aparte werkwijze. We tekenen jullie trouwlocatie na en rekenen hier 1/3 van de standaard prijs voor. Met als voorwaarde dat we dan deze illustratie ook in onze beeldbank op de website mogen zetten. Zo kunnen wij de beeldbank vullen en hoeven we niet steeds dezelfde locaties te tekenen voor verschillende klanten en hebben jullie een voordelige prijs. Willen jullie de illustratie van de locatie echt alleen voor jullie eigen trouwkaart houden kan dit ook, hiervoor betaal je dan de volledige prijs.

4. Het resultaat van jullie aanvraag ontvang je op de afgesproken dag in je mailbox. Zijn jullie akkoord met de tekeningen dan betalen jullie de factuur aan onze illustrator Irene. Na betaling zetten we de illustraties in jullie account op onze website. Hier kunnen jullie dan zelf trouwkaarten mee maken, maar ook menukaarten, bedankaarten, welkomstborden of een gastenboek. Wij kunnen alle kaarten en producten voor je in je account zetten.

5. De prijs van het tekenwerk staat los van de prijzen van het drukwerk. Wil je ook hulp bij de opmaak van jullie bruiloft kaarten hoor ik dat graag. Voor kleine hulpvragen is de service gratis, maar ben je niet handig en wil je dat wij alles klaarzetten in je account kan dat ook. Afhankelijk van het werk en de tijd die daarin gaat zitten rekenen we hier een bedrag voor. Vraag vooraf even een prijsopgave aan via info@fientje-en-co.nl.

6. De illustraties blijven ons eigendom en je ontvangt deze dus niet zelf.

7. Wil je meer zien? Bekijk dan onze pagina met trouwkaarten met als locatie Molen de Zwaluw. Hier krijg je een goed overzicht hoe de illustraties terug kunnen komen op al het drukwerk van jullie bruiloft.

 

Neem contact met ons op